Finikor_logo

Katso autosi suojauksen hinta:


Auton jatkuva suojaus ja hoito on tärkeää, mikäli haluat pitää autosi kunnossa pitkään sekä sen näyttävän myös hyvältä.

Auton korin suojaaminen

Auto kannattaa aina ruosteenestosuojata iästä riippumatta. Ruosteenestosuojaus pidentää myös vanhemman auton turvallista ajoaikaa sekä korin kestävyyttä. Myös aiemmin ruosteenestosuojattu auto tulee tarkistaa säännöllisesti sekä tarvittaessa suorittaa lisäturvakäsittely. Diamond käsitellyille autot tulee tarkistaa 3 vuoden välein Finikor ruosteenesto liikkeessä. 

-> Suosittelemme käytetyn auton ostajalle tai vanhemman auton omistajalle Täysturvaa, mikäli autoa ei ole aikaisemmin ruosteenestosuojauttu. Aikaisemmin ruosteenestosuojatuille autoille suosittellaan jatkoturvaa tai Tuplaturvan tarkistusta. 

Ruostesuojauksen avulla, auton rakenne säilyy turvallisempana, kori kestää pidempään ja pysyy kunnossa.

Maalipinnan huolto ja suojaus

Ajanmyötä auringonvalo, UV säteily, suola, kostea ilma sekä lumi ja jää kuluttavat auton maalipinnan, mutta auton maalipinnan käsittelyn avulla alkuperäinen kiilto on mahdollista palauttaa. Maalipinnan käsittelyn yhteydessä myös maalipinnan pienet hiusnaarmut häviävät ja näin autosi saadaan näyttämään lähes uudelta. Finikorin testivoittaja kestopinnoite Brilliant kestää vähintään 2 vuotta (takuu). 

-> Suosittelemme vanhemmille autoille kestopinnoitetta

Maalipinnan käsittelyn avulla, autosi maalipinta loistaa ja näyttää hyvältä, tarvisee puolta vähemmän pesukertoja, puhdistuu jopa itsekseen, säilyy hyvännäköisenä ja on erittäin helppo pestä.

Äänieristyksen parantaminen

Usein autojen ominaisuuksiin kuuluu rengas ja moottoriäänien voimakas kantautuminen auton sisätiloihin. Tämä on seurausta äänieristyksen puutteista tai puuttumisesta. Äänieristyskäsittely tulee tehdä ruosteenestokäsittelyn yhteydessä ja se sopii alle 5-vuotialle autoille tai vanhemmille ruosteettomille autoille.

-> Lue lisää Finikor äänieristyskäsittelystä

Äänieristyskäsittelyllä saavutetaan hiljaisempi ja miellyttävämpi auto.

Finikorin ruosteenesto-, maalipinnan tai äänieristyskäsittelyt eivät vaikuta autonvalmistajan myöntämään takuuseen.

Isäntäkategoria: Palvelut

Rahoitus

Finikor-rahoitus1

Voit maksaa käsittelyt myös 3 erässä ilman korkoja ja kuluja.

 

haarniska_logo

Pääskyntie 3 

40320 Jyväskylä

Avoinna arkisin: 7:30 - 16:30

Puh. (014) 273 104

haarniska@autosuojaamohaarniska.fi

Kartta ja ajo-ohjeet

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Ruosteenestokäsittelyn vaiheet

restovaiheet1Auton ruosteenestokäsittely on monivaiheinen työsarja. Tutustu ruosteenestokäsittelyn eri vaiheisiin. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...