Finikor_logo

Katso autosi suojauksen hinta:


Valitse automerkki- ja malli valitsimesta.

 

Lisäturva

Edullinen käsittely uuden auton omistajalle, jossa suojataan auton alusta ja alustan kotelorakenteet. Käsittelyssä ei suojata auton ovia ja luukkuja. Mahdollisuus teettää Täysturva täydellä takuulla neljän vuoden kuluessa.

Täysturva

Täydellinen suojaus kaikenikäisille autoille. Auton alusta, kotelorakenteet, ovet ja luukut suojataan ruostetta vastaan. Takuu jopa 12 vuotta.

Brilliant

Maalipinnankäsittely antaa autosi maalipinnalle syvän kiillon, jopa 2 vuoden takuulla. Vaatii Finikor hoitoaineen käyttöä, eli soveltuu autoansa itse hoitaville henkilöille. Tekniikan Maailman testivoittaja (8/2008).

Brilliant Plus+

Uusi helppohoitoisempi kestopinnoite, joka antaa autollesi kestävän kiillon, jopa 3 vuoden takuulla. Ei vaadi erillistä hoitoaineen käyttöä, ja onkin siksi yksi markkinoiden helppohoitoisimmista kestopinnoitteista.

Hinnat ovat ohjehintoja. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Lisätyöt, kuten mahdollinen ruosteenpoisto, veloitetaan erikseen.

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...