Finikor_logo

Katso autosi suojauksen hinta:


Alustapesut

Auton alustapesu suojaa ruosteelta ja on hyvä suorittaa aina talven suolakelien jälkeen. Myös öljyiset pohjat tulee puhdistaa ennen katsastukseen menemistä. Auton alustapesussa auto nostetaan ylös ja pestään painepesurilla pyöräkoteloineen, tarvittaessa pesuliuotinta käyttäen.

Auton päältäpesut käsin

Käsinpesu on paras vaihtoehto kun halutaan hyvä ja hellävarainen lopputulos maalipintaa naarmuttamatta. Pesu sisältää esipesun painepesurilla shamppoota, tarvittaessa liuotinta, apuna käyttäen. Tämän jälkeen suoritamme varsinaisen pesun autoshamppoolla ja sienellä. Kuivaus silikoonilastalla.

Auton tarkastukset

Mikäli autosi alustan kunto ruostetta vastaan askarruttaa, teemme myös auton alustan tarkastuksia. Varaa aika alustan tarkastukseen puhelimitse. Ajan saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi..

Hiekkapuhallus

Mikäli ruosteenestokäsittelyn yhteydessä havaitaan auton alustassa merkittävää ruostumista, sovittaessa hiekkapuhallamme ruosteen pois sekä hoidamme alustan pohjamaalauksen.

Moottoripesut

Moottoritilan likaisuus on vaaraksi auton sähkölaitteille. Tämän takia on suositeltavaa pestä moottoritila. Pesu aloitetaan suojaamalla kosteudelle ja vedelle herkät sähkölaitteet, jonka jälkeen aloitetaan varsinainaen pesu painepesurilla. Tuodessasi autoa moottoripesuun on hyvä tietää että kuumaa moottoria emme voi pestä ja pesun jälkeen auton moottorin tulee kuivahtaa.

Moottorinpesu tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. Emme korvaa mahdollisesti kosteudesta vioittuneita sähkölaitteita tai muita moottorin osia, jotka ilmenevät moottoripesun jälkeen.

Isäntäkategoria: Palvelut

Rahoitus

Finikor-rahoitus1

Voit maksaa käsittelyt myös 3 erässä ilman korkoja ja kuluja.

 

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...