Finikor_logo

Katso autosi suojauksen hinta:


Autonsuojaamo Haarniska Oy on autojen ruosteenesto-, pesu- ja puhdistuskäsittelyihin erikoistunut yritys Jyväskylässä, Seppälän teollisuusalueella.

Autosuojaamo Haarniska Oy Jyväskylä

Autosuojaamo Haarniskan perusti Pentti Remes syyskuussa 1969. Yritys aloitti toimintansa Jyväskylässä Pitkälläkadulla. Nykyiset toimitilat valmistuivat vuonna 1973 Pääskyntielle Seppälään. 

Sukupolven vaihdos yrityksessä tapahtui vuonna 1982. Jukka Remes on ollut Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunnan (Finikor) hallituksen jäsen vuodesta 1981 ja toimien puheenjohtajana lähes 20 vuotta. 

Autosuojaamo Haarniska hankki ensimmäisten joukossa SFS 4085 ruosteenestostandardin vuonna 1988. Yritys on ollut kehittämässä ja edistämässä Suomen ruosteenestoa ja ollut myös mukana perustamassa AREKL:n keskusliittoa. Autosuojaamo on AKL:n ja AREKL:n jäsen.

Yritys on vuonna 1994, 2011 & 2013 vuoden ruoste-expertiksi. Lisäksi yritys on saanut ruoste-experttien laatupalkinnon useana vuotena. 

Olemme Finikor-ketjun valtuuttama takuusuojaamo ja ruoste-expertti. Ruosteenestokäsittelymme täyttää SFS-laatustandardin ja on laatuvalvottua. Käytössämme on luotettavat standardin hyväksymät ruosteenestoaineet, patentoidut erikoissuuttimet, digitaalitekniikalla tehdyt ruosteenesto-ohjeistot kaikista yleisimmistä automalleista.

Toimipisteessämme olemme suojanneet tuhansia uusia ja vanhempia autoja alustaan kohdistuvilta mekaanisilta rasituksilta, kuten kiveniskemiltä ja suolauksen aiheuttamalta korroosiolta. Asiakkaamme ovat saaneet käyttöönsä auton, jonka kori ja arvo on kestänyt pidempään. 

Vuosien ajan olemme erikoistuneet myös suojaamaan asiakkaidemme autojen maalipintoja tehokkaalla Finikorin Brilliant maalipinnan takuukäsittelyllä. Käsittelyn avulla auton maalipinta kiiltää ja on helposti pestävä vuosiksi eteenpäin. Tekemämme käsittelyt kestävät jopa automaattipesut.  

Teemme toimipisteessämme myös Lokari-sisälokasuojien asennuksia, parannamme auton alustan äänieristyksiä sekä käsittelemme autonosia kolarien ja muiden käsittelyiden jälkeen.

Asiakkaanamme saat neuvoja ja ohjeita kaikissa auton ruosteenestoon, äänieristykseen ja korinhoitoon liittyvissä kysymyksissä. 

SFS-standardin mukaista ruosteenestoa yli 40 vuoden ja yli 70 000 ruosteenestokäsittelyn kokemuksella.

 

Rahoitus

Finikor-rahoitus1

Voit maksaa käsittelyt myös 3 erässä ilman korkoja ja kuluja.

 

haarniska_logo

Pääskyntie 3 

40320 Jyväskylä

Avoinna arkisin: 7:30 - 16:30

Puh. (014) 273 104

haarniska@autosuojaamohaarniska.fi

Kartta ja ajo-ohjeet

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Ruosteenestokäsittelyn vaiheet

restovaiheet1Auton ruosteenestokäsittely on monivaiheinen työsarja. Tutustu ruosteenestokäsittelyn eri vaiheisiin. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...